Ufo klubb

Det har startats en ufoklubb för 2014 där man skall färdigställa sina ufon. Jag har ”bara” åtta pågående projekt och frågan är om de räknas som ufon. Vissa gör men inte alla. Men ett projekt som man börjar på under början av året kan hinna bli ufo allt eftersom året går.

 

Jag ser på min lista över min stickplanering under årets sista månader och nästa års. Den måste klart revideras. Frågan är bara vad jag skall prioritera och i vilken ordning. Dessutom så får jag försöka planera in mina ufon så att de blir klara i tid. Usch… klara i tid. Jag tycker inte om det ordvalet. Då blir det genast ett måste och det är inte det som är målet med att sticka. Jag kommer i vart fall försöka planera mitt år så att det blir rimlig arbetsbörda och så att jag får färdigt något projekt under året. Men blir det inte exakt som planerat så är inte det hela världen.

 

Ikväll skall stora hjärtat iväg med jobbet till Malmö för att ha lite teambildning. Jag och Estherloppan är hemma själv. Vi skall mysa och läsa saga. När hon sedan har somnat så skall jag förhoppningsvis få lite tid till att sy två tröjor i julklapp. En till Esther och en till hennes kompis Elias. Samt att jag skall slå in en julklapp som skall skickas iväg och ta fram garn till ett paket som skall användas som utlottning i ufoklubben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s