Nyårslöfte

Jag läste på en sida på nätet om ett gäng som la ut sina handarbetsnyårslöften. Det kanske inte är fel om jag också gör det. Så kan man ju gå tillbaka och se om man lyckades uppnå något av dem i slutet av året. Jag tror inte jag har gjort det någon gång innan.

  • Sticka färdigt min alpackakofta. Jag har sedan 2009 hållt på med en kofta till mig i alpacka. Den är jättefin och gosig. Dock är det flätsticking på hela koftan vilket gör att det tar lite tid att sticka på den och det krävs en hel del koncentration vilket inte har varit det lättaste med lilla loppan i närheten. Men i år skall den bli klar. Dessutom så har jag ju kommit så långt så att jag snart skall dela av för ärmhålen.
  • En handarbetat sak till Esther varje månad. Det kan röra sig om att hon får något virkat, stickat, sytt eller något annat som är ihop pysslat. För januaris del blir det nog den biltröjan som jag håller på att sy till henne.
  • Max 10 projekt igång. När jag nu i januari gjorde sammanställning över antalet pågående projekt kom j ag upp i 9 stycken och det känns ganska så rimligt. Med fler tror jag att jag kommer att förlora kontrollen över vad jag håller på med.
  • Jag måste sticka färdigt minst ett par strumpor till mig innan jag börjar på ett par nya till mig. Att sticka strumpor till andra räknas inte =)
  • Mål under året är att lära mig Ravelry bättre och att lära mig skuggstickning. Tur att jag skall gå dessa kurser under SIV i vår.
  • Sist men inte minst. Jag skall försöka göra mig av med mer garn och tyg i år än vad jag införskaffar. Jag tror att det kommer att bli svårt men inte omöjligt. Nystan räknat i antal och tyg i 0,5 meters bitar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s