Stash o meter för januari

Årets första månad är nu avklarad och hur är då pulsen så här långt?

Avmaskat: 1912 (1912)

Gett bort: 450 (450)

Fått: 0 (0)

Köpt: 2820 (2820)

Resultat för månaden: + 458

Summering för året: + 458

Januari har börjat bra. Visserligen lite plus i stashen men inte så farligt. En tur till Köpenhamn och en tur till Vantfesten på Hemslöjden här i Landskrona. Avmaskningarna blev bra och många.

Januari månadens mål var

  • Vinstrumpor till Fredrik
  • Januari mönstret i sockklubben
  • Knit for tits som är mitt ufo
  • Dela av för ärmhålen på ramona
  • Selbuvantar

Jag har börjat så sakta på Fredriks vinsockar. I lottdragningen så blev de mitt ufo för februari så det kommer bara att bli att fortsätta på dem. Januari mönstret i sockklubben heter Resfeber och är avmaskat och klart och ligger i garderoben och väntar på januari 2019 och att min box o sox skall vara färdigt. Min strumpa 2 av knit for tit blev klar och jag har nu ett par strumpor till. Tro det eller ej så fick jag delat av för ärmhålen på min ramona kofta. Selbuvantarna är påbörjade däremot har jag inte kommit så långt men ännu finns det tid. Jag trodde inte att jag skulle nå upp till målen så bra.

Dessutom har jag avmaskat mina adventskalender strumpor, ett par restgarnsstrumpor och ett par strumpor till Ernst. Fem par avmaskade strumpor totalt under januari månad. Heja mig!

Målen för februari är

  • Vinstrumpor till Fredrik (skaftet på strumpa 1 ufo)
  • Warm and snuggle (februari mönstret i sockklubben)
  • Ramona nystan 10 (från adventskalendern)
  • Selbu vantar
  • Mössa till SIV

Som jag tidigare nämnt så blir jag inte ledsen om jag kommer längre än skaftet på vinstrumporna men det är det som är minimum. Annars så tror jag inte det finns så mycket att tillägga. Eventuellt så tillkommer det ett par vantar till Esther. De hon har är dels försmå och dels väldigt smutsiga så hon behöver ett par nya. Frågan är bara om hon kan komma fram till vad det är för typ av vantar hon vill ha, i vilken färg och med vilket mönster. Jag tror tyvärr att det kommer ta ganska så lång tid så tror inte jag kommer sticka de under februari. Men man vet aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s