Frankensocks Advent MKAL

Vi är lite drygt halvvägs till julafton och jag är klar med den första strumpan i Frankensocks Advent MKAL. Den ser lite galen ut men det har varit skoj. Hur strumpa två kommer att se ut vet jag inte än men en sak är säker, den kommer inte bli likadan som nummer ett. Strumpa nummer två stickas tå upp och strumpa ett stickades skaft och ner. Det här kommer bli spännande.

Vad gäller mina andra adventskalenderstickningar så ligger jag tyvärr lite efter med de. Kammebornias har jag gjort de tre första ledtrådarna och håller nu på med foten. I morgon kommer den sista ledtråden och den är till tån. Jag tror tyvärr inte att jag kommer hinna klart med foten tills i morgon även om större under har skett här i världen.

 

Vinterkyla som är den tredje adventskalendern har jag gjort ungefär 2/3 av ledtråd ett. Tyvärr har både ledtråd två och tre kommit och ledtråd fyra som är den sista kommer på söndag. Det är bara att inse att jag inte hinner sticka i den takt som jag önskar. Strumporna blir jättefina och har jag tur så kommer jag ha ett par färdiga tills nyår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s