Stash o meter november

Nu är november slut

Avmaskat: 1639

Gett bort: 344

Fått: 0

Köpt: 1386

Resultat för månaden: -597

Summering för året: 6289

 

Jag har klarat av mitt 1 kilo utmaning. Jag har sedan utmaning stickat upp 1455 gram garn. Det innebär att jag har nått målet och lite till. Det garn som har införskaffats i november är garnadventskalendern från Limmo design. Jag har idag öppnat första luckan och det ser lovande ut. Jag är nöjd med min månad men som vanligt önskar jag att minuset var större. Men det är i vart fall ett minus. I december vill jag minska ännu mer.

Målen för november var att sticka klart Mymlans klänning till Esther och det klarade jag även om det var på marginalen. Byxorna till kompisens bebis blev också färdiga skall bara sätta i resår i den. Jag fick inte stickat färdigt några vantar, men började på ett par. Och inte började jag på någon stopover heller. Däremot fick jag stickat en yoda mössa och stickat en teststickning.

Vad vill jag då uppnå i december. Jag vill sticka mina tre adventskalendrar, Frankensocks Advent MKAL, Kammebornia och Vinterkyla. Jag vill även sticka sjalen Lättja som är mitt ufo. Sedan skulle jag vara väldigt glad om jag lyckas med att sticka ett par vantar som skall ges bort och Lilla snigelmössan till Ernst. Som vanligt tror jag inte att jag kommer lyckas med mer än hälften. Men ibland överraskar jag mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s