Stash o meter för september

Då var ännu en månad till enda. Tiden går så fort.

Avmaskat: 1260

Gett bort: 1520

Fått: 2100

Resultat för månaden: -680

Summering för året: 8520

 

Trots att jag fick 2100 meter garn från hobbi.se som tack för recensionen av deras webshop så har jag lyckats med att minska mitt garnlager. Detta mycket tack vare att jag gav bort 1520 meter till kyrkan. Det är fortfarande en hel del ökning för året och jag har 3 månader på mig att minska det ytterligare. Dessutom så har jag min utmaning nu om att inte köpa något nytt garn innan jag har gjort av med ett kilo garn.

Septembermålet var att jag skulle sticka klart mina Coffe Cantata som är mitt ufo och det är de. Kristinehamn koftan har tyvärr bara varit vilande. Morotsstrumporna blev klara precis nu innan månadsskiftet. Mymlans klänningen har tyvärr inte varit uppe ur påsen alls. Detta då jag fick lite smått akut teststicka ett projekt till min kompis.

Vad är då rimligt att hinna i oktober. Jag vill givetvis bli klar med monsterbyxorna till Ernst som är mitt ufo. Butterflysjalen som skall teststickas åt AlpakkaAnna vill jag också få klart nu i oktober och deadline är den 10 oktober, jag tror inte att jag kommer hinna innan dess tyvärr. Jag vill även komma en bit på kristinehamnskoftan, inte klar men kommer jag upp till armhålorna hade det varit toppen. Och gärna så att halva Mymlans klänning är klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s