Recension av hobbii.se

Jag har blivit ombedd att recensera den relativt nya sidan www.hobbii.se. Webshoppen innehåller det man behöver för att kunna sticka. Det finns garn, mönster, stickor och andra tillbehör. Garnet är uppdelat dels utifrån märke och dels utifrån material. Detta gör att om man vet vilket märke man vill sticka ifrån så kan man se det och vet man att man vill ha exempelvis ullgarn så väljer man den kategorin. Dock är det inte alla deras leverantörer som finns under märken utan bara de största. Vill man vara säker på att inte missa något rekommenderar jag att man går utifrån materialkategorierna. Något som är värt att tänka på är att tunt strumpgarn som passar stickor 2,5 ligger under kategorin raggsocksgarn, detta kan enligt mig vara lite missvisande då jag tänker på betydligt tjockare garn när det står raggsocksgarn, det kunde ha stått bara strumpgarn.

 

I webshoppen hittade jag ett nytt strumpgarn för mig som heter 1 class. Jag har valt att beställa ett antal nystan för att ha till mina strumpor. Trots att jag har mycket garn i min stash så har jag inte speciellt mycket enfärgade nystan för flerfärgsstickning. Hobbii.se lovar snabb leverans så jag får återkomma med om de håller detta när jag får mina garner. Prismässigt ligger hobbii.se i den nedre skalan vilket innebär att deras priser håller hög konkurrens jämfört med andra webshoppar med motsvarande utbud.

 

De har även jättesöta virkade figurer som fåret Helen. De kan köpas dels som mönsterkit med garn, virknål och mönster. Eller i mönsterhäfte. Hade jag virkat så hade jag köpt ett kit av något av de söta figurerna direkt.

Sammanfattningsvis är hobbii.se en webshopps som har det som man behöver för att kunna sticka och virka. Jag hade gärna sett att de på sikt tog in lite fler olika garnleverantörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s