Stash o meter för augusti

Då var det återigen dags att göra en summering över hur mitt garnlager har förändrats.

Avmaskat: 730

Köpt: 1680

Fått: 420

Resultat för månaden: 1370

Summering för året: 9200

 

Hur mycket jag än försöker så lyckas jag alltid få in mer garn än ut. Jag vet inte hur det går till. Jag måste helt enkelt bli snabbare på att sticka. Jag har rensat ut en kasse med garn som jag skall ge till diakonin i församlingen men det kommer att lämnas först nu i september så det får inte vara med i beräkningen än.

Inför augusti hoppades jag på att jag skulle hinna sticka mina slätstickade strumpor, ett par strumpor till Esther och komma halvvägs på Mymlasklänning. Riktigt så blev det inte. Jag blev klar med mina och Esther strumpor. Jag fick stickat en mössa till min svärfar men Mymlans klänning fick jag bara gjort ¼ på.

Vad skall då målen vara för september. Givetvis, som alltid, att göra mig av med fler nystan än vad jag får in. Jag skall se om jag kan hitta mer garn i gömmorna som jag kan ge bort (tyvärr verkar inte ge bort garnet vara registrerat på ravelry så då blir det inte minus). Jag vill sticka färdigt mina Coffee Cantata som är mitt ufo för september, jag vill även sticka koftan Kristinehamn, strumporna morrötter och komma halvvägs på Mymlanskänning. Att hinna allt detta är i realiteten omöjligt. Men friskt vågat hälften vunnet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s