Esther 5 år

Tiden springer för fort iväg. För två veckor sedan fyllde Esther 5 år. Vi har avverkat två kalas och inget av det har jag bloggat om.

 

Födelsedagen tillbringades på förskolan med glass och kladdekaksmuffins. När alla hade kommit hem på kvällen åkte vi iväg och Esther fick välja en ny cykel som vi beställde åt henne (den andra var förliten). Hemma igen gick Ernst och la sig och det beställdes pizza, önskemål från födelsedagsbarnet. Kvällen avslutades med att Esther fick vara uppe länge och äta panacotta framför tvn.

image

 

På lördagen hade vi barnkalas med totalt 7 barn. Det var full kallabalik och alla barnen hade det jättekul och lekte en massa. Esther blev glad över alla presenter hon fick och att hon fick en Frost tårta. Dessutom så kom moster Mirjam på besök och det gjorde ju saker och ting bara ännu bättre.

 

Söndagen var det dags för vuxenkalas. Då kom nästan alla släktingar och lyckan var total igen. Ännu mer Frost tårta och paketer. Det var en trött men lycklig tjej som gick och la sig på söndagskvällen.

 

Min stickning går sakta framåt. Just nu stickar jag som en idiot på mitt ufo för april och väntar på att specifikationen för nästa mönster i sockmadness tävlingen. Har jag tur så kommer jag vara klar med mitt ufo innan mönstret kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s