Stash o meter mars

Det är den första april idag och jag har inte summerat mars månads stash o meter. Hög tid att göra det då.

 

Köpt: 3400 meter

Fått: 90 meter

Sålt/gett bort: 0 meter

Avmaskat: 1275 meter

Summa månad: 2215 meter

Summa totalt: 1116 meter (0,88%)

 

Nu i mars var det som vanligt dags för stickfest i väst. I år var jag och mamma där bara över dagen men vi kände att det var bättre än inget. Där blev det köpt en hel del garn för att vara mer exakt blev det 2100 meter som stashen ökade med därifrån. Sedan fick jag lite isländskt Lettlopi av en bekant 1300 meter. Detta tillsammans med ett nystan raggsocksgarn som jag fick på siv är min ökning för månaden, det vill säga totalt 3490 meter. För att ha varit på sickfest så ser jag detta som en bra ökning. De andra åren har det blivit betydligt mer.

När det gäller avmaskade projekt är jag faktiskt förvånad över mig själv. Jag stickade färdigt tålamodpåsens adventskalender vilket även var mitt ufo projekt för månaden. Den 1 mars släpptes kvalmönstret i sockmadness och de var jag klar med den 14 mars. Sen kom den 20 mars mönstret för runda två och det blev jag klar med häromdagen det vill säga den 30 mars. Jag har således lagt upp OCH avmaskat två par strumpor under samma månad. Det trodde jag aldrig att jag skulle hinna.

Vad har jag då för visioner för april? Helgerna är ganska så uppbokade allehopa. I morgon fyller Fredrik år, på söndag skall vi på kalas. Nästa helg har vi lunchgäster på lördagen och på söndagen skall vi på heldag i kyrkan. Helgen därefter har vi barnkalas för Esther på lördagen och vuxenkalas på söndagen. Helgen efter det är den 23 och 24 då har vi inget planerat och sen är det bara valborg kvar. April kommer bara försvinna med andra ord. Jag tror inte att jag kommer hinna sticka så mycket och jag tror inte att jag kommer hinna köpa så mycket garn. Jag hoppas på att hinna färdig med mina Sol Angelica strumpor som är ufot för april samt att jag klarar mig kvar i två omgångar till i sockmadness och att de blir klara i just april så att jag får samma minskning i april som i mars.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s