Stash o meter november

Årets sista månad är nu här och det är dags att sammanfatta hur stashen har förändrats under november månad. Precis som i oktober blev inte utfallet det som jag hade räknat med men så blir det när ens snälla mor ger en en massa garn som hon inte vill ha längre.

Gett bort: 0
Avmaskat: 914
Fått: 2166
Vunnit: 420
Köpt: 0
Resultat: + 1672 meter

Jag känner mig nöjd med att jag inte har köpt något garn under november månad heller. Och ser man på garnlagret så behövs det definitivt inte. Det finns garn att ta av för år framöver.

I oktober skrev jag att jag räknade med att få minus i november men så var bevisningen inte fallet. 24 927 meter var ökningen fram till och med den siste oktober. Nu ligger den på 26599 meter. Det är en stor ökning. Den största delen till detta är att jag har fått en del och köpte en del på stickfest i våras som jag inte har stickat upp än. Avmasknadet under november blev de projekt som jag hade räknat med dvs strumporna Aisly och tröjan Knoll till Ernst. Frågan är vad jag nu skall skriva om december. Jag skall sticka färdigt Esthers julklappströja och tänkte sticka tålamodspåsens adventskalender. Frågan är om jag inte skall nöja mig med det som mål. Jag har en känsla av att tiden inte kommer räcka till till mer (om jag ens hinner med detta). Målet vad gäller antalet meter får vara att gå plus minus noll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s