Mina första fingervantar

image

Jag har idag blivit klar med mina första fingervantar. Tack Eva-Lotta Staffas och tålamodspåsen för utmaningen. Det var jättekul och inte alls så svårt som jag trodde. Jag är jättenöjd med dem. Det enda är att pekfingrarna är lite breda men det får de vara. Man kan inte få det perfekt vid första försöket.

Detta innebär att jag har stickat klart två par strumpor och ett par vantar på väldigt kort tid. Nu har jag ungefär en vecka på mig att få färdigt mitt december ufo. Jag hoppas verkligen att jag hinner. Det hade varit snyggt att få gjort ett ufo i varje månad. Jag har även anmält mig till nästa års ufo klubb och bestämt mig för vilket projekt som ska vara med där.

Snart är det nytt år och därmed hög tid att avlägga lite nyårslöfte. Jag får se vad jag kommer fram till. Att inte ha mer än tio projekt tror jag att jag kommer fortsätta med. Även att sticka mer till mig själv (kofta/tröja). Samt sticka från lagret. Sen kommer jag nog ha någon form av träningsmål. Men som sagt, jag har en vecka på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s