Då var det bara 13 dagar kvar

Jag räknade efter och konstaterade att jag har bara 13 arbetsdagar kvar innan jag går på semester och sedan föräldraledighet. Det är inte klokt vad tiden går fort. Helgen har jag och Esther tillbringat på Hven då Fredrik har haft fullt upp med att rätta prov och ställa samman.

 

Idag blir det fullt upp med att planera vad som skall sys och till vem. Dessutom så skall jag försöka få färdigt Esthers present till Elias, klippa ut mönster till en omlottopp som jag hade tänkt att använda som amningstopp. Dessutom så tänkte jag tvätta lite tyg som jag har fått och så skall jag vika ihop de tygerna som tvättades igår. Det som är roligt med att tvätta tyg är att det går fort att hänga och det går fort att plocka undan. Om jag hinner så kommer jag dessutom försöka sticka på min juveler. Det är inte klokt vad det kan ta lång tid att sticka ett par ärmar.

 

Igår kom ledtråd 2 till Akero, strumpmysterie KALen. Jag är i full gång med att sticka på den. Dock är det ett mönsterdiagram över hela benet, olika fram och bak vilket gör att det är inte den optimala tågstickningen då jag behöver läsa på mitt diagram varje var och verkligen hålla rätt på var jag är någonstans. Igår kom även mönstret till Surry Hills. Jag hade bestämt mig för att hänga på KALen men jag är inte riktigt säker längre. Kommer jag att hinna eller kommer det bara att vara ett måste. Jag vill sticka för att jag vill och inte känna mig stressad.

 

På tal om att hinna så är jag inte färdig med majstrumporna. Dock har jag kommit betydligt längre på dem än på aprilstrumporna där jag i princip bara har gjort mudden. Junistrumporna är inte några som är riktigt min stil tyvärr. Men för att få lov att var med och tävla vid årets slut så skall man sticka ett par från varje månad så jag funderar på att sticka juniparet till Pyret. Esther ville inte ha några strumpor med bin på . Men först måste majstrumporna bli färdiga för att jag behöver stickan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s