Surry Hills KAL

På ravelry kommer det att på söndag startas en ny KAL Surry Hill av Maria Olsson. En jättesöt kofta som jag gärna vill sticka. Jag har bestämt mig för att frogga min svarta kofta och återanvända garnet från den. Att frogga koftan kommer dessutom att bli mitt juni ufo. Men innan jag får lov att lägga upp till koftan har jag en del saker som måste färdigställas först.

  1. Juveler, jag håller på med hals och framkanterna har kommit cirka halvvägs. Sedan är det armarna som skall stickas klart och få kant på sig.
  2. Nine to five, majstrumporna, om jag får färdigt de i maj månad så är det verkligen toppen. Jag behöver få ledigt ett par stickor till junistrumporna dessutom. Samt att om jag skall ha någon som helst chans till dödergössockutmaning där jag satte mig på att sticka 7 par strumpor innan 31/8 och jag har hittills stickat två par till mig. Eventuellt kommer jag att ändra vilka strumpor som skall ingå men alla som är med skall vara till mig.
  3. Akero strumpor, jag skall ha stickat färdigt ledtrådarna 1 (som är släppt) samt två (som släpps på söndag) innan jag får börja på något nytt.

När dessa tre är uppfyllda så får jag börja på Surry Hill.

Surry Hill hämtad från Maria Olssons ravelrysida http://www.ravelry.com/projects/MariaOlssonKnits/surry-hills-cardigan

I morgon åker jag och Esther till Hven för att hälsa på mormor och morfar samt att stora hjärtat får lugn och ro till att ägna sig åt sluttampen av terminen. Jag hoppas på att hinna sticka riktigt mycket under helgen. Frågan är bara vilka sticken som jag skall ta med mig. Funderar på juveler samt nine to five. Jag tror inte att det är lönt att ta med Akero, förutsatt att jag hinner med ledtråd 1 idag, detta då när förra ledtråden kom så kom den först så att jag hittade den på eftermiddagen. Men om jag har som mål att sticka mycket, kommer det då att räcka med två projekt eller kommer jag hinna tröttna på dem, alternativt sticka färdigt? Jag har en ”del” pågående projekt som jag borde ta itu med och sedan är det en del på listan som väntar på att startas. Men om jag startar något nytt utan att avsluta så går jag över gränsen gällande antalet projekt som är okej att ha igång, dvs 10 stycken. Jag tror att mina effervesce strumpor eller dockan till Esther får följa med och komplettera juveler och nine to five om det skulle behövas något mer att roa sig med.

2 reaktioner till “Surry Hills KAL

  1. Minst tre saker skulle jag ha haft med mig 😉
    Aldrig mer än 10wips, det lät härligt! Jag försöker hålla det till max tre tröjor, två strumpor och en sjal 🙂 det funkar inte alltid, hahaha!

    1. Jag ska in till stan en sväng på fredag så jag kan komplettera då. Får inte ta förmycket då jag åker själv med Esther och vi är gåendes, måste kunna bära allt själv. Har man ett mål om att bara ha ett visst antal projekt har man nog mindre än annars även om man har mer än målet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s