Hemlispaket och prioriteringsordning

I fredags fick jag en avi om att jag hade ett paket att hämta ut på Ica. Jag misstänkte att det var mitt hemlispaket men eftersom vi skulle åka till Hven så hann jag inte hämta ut det utan fick göra det igår. Det var Anna (http://annafstickar.blogspot.se/) som var min hemliskompis. Jag fick ett fint paket med visjögarn i grått och orange, en chokladkaka och rött te. Bild kommer senare både på de fina paketen och sen det fina innehållet. Tack så jättemycket igen!! Bild på paketet finns för övrigt på min instagramsida, idashandarbete heter jag där.

 

Sedan var det åter det här med prioritetsordning. Jag har dille på sådant men det är så man får göra när man har mindre tid än önskemål. På tåget till och från jobbet stickar jag på mina nine to five socks (http://www.ravelry.com/patterns/library/nine-to-five-socks) och på jobbet stickar jag på mina herbology socks (http://www.ravelry.com/patterns/library/herbology-socks). Hemma stickar jag på mina wobbie froggy (http://www.ravelry.com/patterns/library/woobie-froggy). Wobbie froggy hoppas jag på att hinna färdigt idag då jag har kvar att sy ihop och montera ögonen. Herbology socks som är mitt majufo hoppas jag att jag snart lär mig mönstret utantill så att jag kan sticka på dem även på tåget så att de blir färdiga snart. Jag måste bli färdig med dem innan maj månad är slut.

 

Alltså har vi följande prioriteringsordning, som säkerligen ganska så snart kommer att ändras

  • Wobbie Froggy
  • Herbology sock
  • Amningsponcho
  • Hopp (kofta)
  • Nine to five strumpor
  • Docka till Esther (förutsatt att vi är inne i juni) vill gärna få den klar innan vi får Pyret så Esther kan få den samtidigt som Pyret kommer.
  • Effervesce

 

Ufoplanering framöver

  • Maj – herbology
  • Juni – docka till Esther
  • Juli – något par strumpor som inte är färdiga

 

Denna veckan tror jag att det kommer bli ganska så mycket stickat. Idag är det Arvingarna på tv, en mycket bra dansk serie om någon har missat den. I morgon är det delfinal 1 i eurovision song contest, på torsdag är det delfinal 2 i eurovision song contest OCH sista avsnittet i den danska serien badhotellet. På lördag är det sedan finalen i eurovision song contest så tillfälle att sticka framför tvn kommer det definitivt att bli. Fördelen dessutom med eurovision är att man behöver inte aktivt titta på den. Det går så bra att bara lyssna vilket gör att man kan ha lite mer krävande projekt än annars.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s