Kalaskläder till Esther

image

På söndag fyller vår lilla loppa hela tre år. Vart tog den tiden vägen? Vi håller på med att planera och förbereda kalas. Jag har klippt ut en tunika i verktygstyget och leggings med volangkant i det prickiga som jag hade tänkt att Esther ska ha på vuxen kalaset. Men det är vad jag har tänkt. Vad den bestämda damen tar på sig är en helt annan sak. Jag får sy ihop den i veckan.

Taxkoftan till pyret är fortfarande nästa färdig, men inte riktigt. Jag har en tråd kvar att fästa, två varv plus avmaskning kring halsen och sen lite broderier. Sen är det bara knapparna kvar och de tar jag när jag har stickat en till Esther också.

Hoppkoftan till mig växer den med. Jag har stickat upp det första nystat och påbörjat det andra. Jag har kommit förbi armhålet och gjort delningen. Den stickas uppifrån och ner. Fortsätter jag i den här takten kommer jag att ha en till kofta innan sommaren. Det hade varit riktigt trevligt.

Mitt ufo för april har jag inte ens börjat titta på. Jag får helt enkelt ta och sticka färdigt min taxkofta så att de får komma fram i ljuset igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s