Födelsedagspresent

image

Jag och Esther har varit på treårskalas idag. Fredrik passade på att fixa i ordning i trädgården inför den kommande säsongen. Men med sig på kalas ska man ha present. Jag frågade mamman vad födelsedagsbarnet gillade. Fick till svar katter och gult. Det tyg som fanns att tillgå var limegrönt hello kitty från när vi hälsade på moster Mirjam i februari.

image

Jag hade 1 meter tyg och dessa damerna är inte så långa så det blev en liten bit tyg över upptill. Hade inget mönster där det räckte med så lite tyg  men frilansande fram en kjol. Den passar lagom på Esther men jag har inte bestämt mig för om hon ska få den eller om jag ska ge bort den i present till någon.

Äntligen har jag fått börja med raglan minskningarna på armarna på min flätstickade kofta. Jag tror att det kommer gå lite fortare nu för jag kommer minska på varje varv från rätsidan. Taxkoftans armar skall jag öka på en gång till innan det är minskning på gång för de med. Hur minskningarna skall se ut där har jag dock inte satt mig in i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s