Kattstrumporna växer igen

Lite tråkigt är det att uppdatera om samma projekt hela tiden men så blir det ibland.

image

Kattstrumporna växer lite hela tiden. Jag hoppas vara klar med skaftet innan helgen är slut och senast söndag vecka 44 hoppas jag vara klar med hela paret.

Denna stickningen har det gått troll i. Först blir de försmå trots att jag stickar enligt mönstret. Sen idag skulle Esther hjälpa mig med att sticka till följd att stickan går av. Hittade en 3.5 i akryl så jag kommer vidare men gillar trä så mycket bättre så på lördag införskaffar jag mig ett par nya.

Här hemma har vi det ganska tufft just nu. Vi får taket omlaggt. Har tagit upp hål i taket och satt in takfönster. Fixat med ventilationen. På toppen av detta är vår stackars lilla loppa riktigt förkyld med allt vad det innebär inklusive att hon inte kan vara på förskolan. Vi tar just nu vab halv dagen var.

Fredrik var i lund på föredrag i tisdags. När han kom hem pratade han om en tidning som han hade sett. Jag tänkte ge den till Fredrik och överraska honom men det gick inte så bra. Letade efter den på pressbyrån här i stan och i lund. Fick ringa och höra var jag skulle leta efter den och efter en stund så såg jag den. Misstaget jag gjorde var att kolla vid tidningarna då den räknades som bok.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s