Molly är premiäranvänd

Jag har premiäranvänt Molly idag. Många positiva kommentarer har jag fått om henne. Det är sådant som gör en glad. Dessutom så fick jag ett färdigt projekt att bocka av, vilket aldrig är fel. Nu skall jag ta itu med nästa projekt på listan. På jobb blir det till att sticka på kattstrumporna så jag kommer någon stans med dem och på tåget blir det Esthers höstkofta som jag fokuserar på och hemma är det de här små figurerna till Esthers adventskalender som skall få uppmärksamhet. Dock fick jag lite panik nu när jag såg att det är exakt tre månader kvar till julafton. Hur jag skall få färdigt 24 små figurer innan dess, det vet i sjutton men friskt vågat häften vunnet. En sak som är säker är att Esthers vantar som jag funderade på att börja på får vänta lite.

 

Pendlartröjan mätte jag på tidigare idag och den mäter 36 cm från axeln och ner. Det känns bra. Jag har tänkt att den skall vara ca 37 cm när det är dags för att göra kanten. Mitt mål är att jag skall vara klar med den den siste oktober och med tanke på att det är den 24 september nu så känns det som att det målet inte är helt omöjligt. Den kommer bli så fin på loppan. Dock verkar det som jag har missbedömt mängden garn då jag nog kommer ha ett nystan över när jag är färdig. Men det är bättre att det är på det hållet än tvärt om.

 

Helgen som kommer är lite rörig och jag har definitivt inte koll på hur jag skall göra för att få tiden att räcka till, eller det kommer den inte att göra men hur skall jag fördela den för att få tid till så mycket som möjligt. Det är söndagen som är ”problemet”.

Alternativ 1

Lördag

10-14 Me and I party hos Amanda

16 Åka med båten till Hven

Söndag

10,45 Åka från Hven

12-16,30 Stickkurs

17,15 Hämta Esther vid båten

 

Alternativ 2

Lördag

10 – 14 Me and I party hos Amanda

Söndag

10-11 Familjegympa på friskis

 

Alltså inleds lördagen på samma sätt men beroende på vad vi skall göra på söndagen så blir det olika utfall. Inte lätt detta med alla beslut och val. Just nu lutar det åt alternativ 1. Men jag är ännu inte helt säker.  Fredrik är tyvärr inte hemma utan skall hjälpa till med att tömma sin farmors hus samt även försöka se vad det är som strular med vår andra bil. Alltid är det något att ta hänsyn till.

 

Nu är Fredrik som vanligt filosoficirkeln som han går på med sin syster. Jag funderar på vad jag skall sy i för tyg och vad jag skall sy för något. Esther är i behov av långärmade tröjor. Jag vill sy en klänning till henne att ha när farfar fyller år nästa helg. Dock är hon inte i behov av några nya klänningar, det går inte att stänga hennes byrålåda. Detta är ett stort ilandsproblem. Undra om jag inte skall sy en tröja som hon kan ha på klädpartyt på lördag och sedan får hon ha någon av klänningarna som redan finns på kalaset nästa lördag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s