Vad som skall göras och i vilken ordning…

Hahaha, jag är mycket för att göra listor och för att organisera. Dock är det inte alltid som planeringen blir verklighet. Just nu planerar vi vad som skall göras på semestern. Jag och mannen skall till Karlskrona ett par dagar medans mormor och morfar tar hand om lilla loppan. Sen blir det en tur till Ystad Djurpark, en tur till Zoo i Köpenhamn, en tur till Tropikariet i Helsingborg. Vi skall även en vända till Stockholm då Skansen skall besökas och en tur till Värmland då moster Mirjam skall få besök. Jag känner att jag borde planera så att vi får med alla utflykterna.

 

När vi åker iväg till Stockholm vill jag gärna sticka på en Molly tröja. Det känns som en slätstickad tröja kan vara lagom bilstickning. Dock innebär det att jag som vanligt måste sticka färdigt något av de gamla först. Planen är så ledes följande:

  • På lunchen och fikan hela veckan så stickar jag på mina strumpor så jag kommer en bit på ledtråd 3. Jag hoppas att jag på torsdag är klar med ledtråd 3
  • Hemma idag stickar jag på Rampljus så att jag i morgon kväll kan börja på spetskanten
  • I morgon kommer även ledtråd 3 till cover up. Målet är att jag på torsdag är klar med ledtråd 3.

På lördag kommer sen sista ledtråden i cover up och jag hoppas att jag hinner med den under helgen så jag blir klar på söndag med den. Tårna på strumporna samt spetskant och knappkant på ramljus hoppas jag hinner med i början på nästa vecka så att jag på tisdag/onsdag kan börja på en mollykofta till mig så den är klar att sticka på när semester turen kommer. Med på semestern kommer jag även ta min kollegas kattstrumpor.

 

På tisdag hoppas jag även kunna komma igång med min alpacka kofta igen . Jag vill verkligen ha den med när vi åker på semester även om det just nu inte känns som det är väder till det, 25 grader kl 20 på kvällen. Jag vill även hinna sy lite innan vi åker så jag har ny klänning när vi åker iväg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s