Idag är Ida på dåligt humör

Så där ja, det ”bra” flödet som jag är inne i just nu det bara fortsätter. I morse var i princip alla tåg inställda för det var enkelspår på grund av oljeläckage. När det sen väl kom ett tåg så stannade ju det inte på den stationen som jag skulle av på. Idag på förmiddagen blev jag positivt förvånad att jag hade gått så pass många steg. Vid lunch kom jag på att den nya stegräknaren som jag köpt inte nollställer sig själv vid midnatt utan det måste man själv göra, vilket jag hade glömt och där försvann hälften av stegen ungefär. Jag måste komma ihåg att nolla den varje kväll, hur jag nu skall lyckas med det bortskämd som man är. Känner mig lite sur över att jag köpte den stegräknaren jag gjorde. Borde inte förhastat mig så…

 

Veckans problem hittills:

  • Modemet la av, inget internet, ingen tv och ingen fast telefon
  • Mobilen läser inte av headsetet = måste på service
  • Stegräknaren jag köpte har inte de funktioner jag vill ha
  • Tåget var sent i morse och beräknas vara det till sent i kväll

 

Inte blev jag färdig med strumporna igår som jag hade tänkt. Istället så fixade vi med huset. Nödvändigt och det kommer bli bra när det är klart men det är inte alls lika roligt. Förhoppningsvis så kommer jag bli klar med de idag men det är inget som är säkert. Dessutom så har vi fortfarande ingen tv eller internet.

 

Målet med dagen idag blir att sticka färdigt mina strumpor samt sätta mig ner och bläddra i min strumppärm efter ett Harry Potter inspirerat mönster som ser roligt ut att sticka. Och till det någon film och en kopp te.

 

Jag kommer nog beställa en annan stegräknare. Kan ge bort den jag har till någon annan istället

En reaktion till “Idag är Ida på dåligt humör

  1. När Ida är på dåligt humör ska man akta sig. Tänk hur det var för några år sen då fanns inte stegräknare, mobiltelefon eller TV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s