Astrakan – teststickning av strumpor

Igår kväll blev jag klar med mina astrakanstrumpor som jag har teststickat åt Kamilla Svanlund. Jag hittade bara ett fel i mönstret och det var en felräkning och har nu rättats till. Ett väldigt välskrivet mönster och strumporna är så sköna att ha på sig. Mönstret kommer strax att släppas och jag rekommenderar det varmt!

 

Nu när teststickningen av de fina strumporna är klara får jag ta itu med Esthers stickade klänning. Den har faktiskt växt lite de senaste två dagarna men ännu är det en bit kvar. Jag skall avmaska för armhålorna om cirka 3 cm och sedan är det dags för att sticka fram och bakstycke för sig. Jag funderar på att sätta en deadline när jag vill att den skall vara klar. Jag har ju givetvis inte repat upp den andra klänningen till henne än.

 

Summeringen av detta är då helt enkelt att jag FÅR lov att börja på ett nytt projekt, två när klänningen är upprepad. Men jag skall försöka att inte göra det på ett tag. Vill komma en bit (helst bli klar) med den rosa klänningen till Esther samt komma en bit på min kofta.

 

Nu är det sportlov här i södra Sverige. Då Fredrik är lärare är han och Esther hemma och myser med varandra om dagarna, vilket är lite orättvist, jag vill också vara hemma och mysa med dem. Samtidigt som jag tror att det är bra att de får vara hemma själva och mysa med varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s