Långärmade t-tröjor till Esther

Långärmade t-tröjor till Esther

Häromdagen när vi skulle ta på Esther en body så protesterade hon väldigt. Någon body ville hon inte alls ha på sig istället så skulle det vara tröja. I och med att vädret är som det är som det är så vill jag ha långärmad tröja på lilla fröken så hon inte fryser. Och det var här som det uppstod problem. Esther har nästan inga lågärmade tröjor i den storlek som hon är på väg upp till nu utan det är bara en massa bodys. Och de tröjor hon har är det ett tryck mitt på magen och om man vill ha hängslebyxor så blir det ganska så tråkigt med enfärgade ärmar. Så igår började jag leta igenom mina tröjmönster och har kommit fram till att jag skall kombinera ihop två av dem till en raglan tröja men med knäppning med hjälp av en knapp i ryggen istället för i raglan sömmen. Detta då jag ännu inte är vän med min knappnålsgrej på symaskinen, har bara provat den i vävt tyg, inte i strech och då jag inte lyckades i vävt har jag ingen förhoppning om att lyckas i strech än på ett tag.

De tygerna jag har som passar till tröjor är följande (jag försökte ta med bilder men då vägrade bloggen accepter mitt inlägg, bilderna måste kanske finnas på nätet…. när bilderna plockades från nätet gick det men det blev inte lika snyggt.)

Påfågel

image

Svart fågel på naturvit bakgrund Randig i korall och demin bild stoff och stil

Havssköldpadda

image

Dinosaurier, Maria nyckelpiga

image

 

Rosa päronbild stoff och stil

Tropiska växter bild stoff och stil

Mörkrosa omönstrad eller Ljusrosa med små figurer
image

Till att komplettera detta har jag muddväv i grönt, rosa, lila turkost och svart.

Men min fråga är alltså vad skall jag ta för tyg och hur skall jag kombinera ihop dem för att få en så snygg tröja som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s