Då var det snart jul igen

Alla julförberedelser är i full gång. Hur jag skall hinna med allt är som vanligt en gåta. Men det kommer nog lösa sig i slutendan.  Jag har köttbullar kvar på min att göra lista. Resten skall ”bara” inhandlas. För att det inte skall bli allt för stressigt försöker jag ta det lugnt på kvällarna och koppla av och ägna mig åt mitt sticke. Jag ligger ohjälpligen efter i min adventskalender sjal. Av de bilderna jag har sett så kommer den att bli väldigt fin. Jag håller på att ladda ner alla ledtrådarna och skriva ut dem så att jag har att göra i mellandagarna efter jul när allting har lagt sig.

 

Bloggens sporadiska uppdatering beror fortfarande på sjukdom. Är det inte det ena så är det det andra. Nu hoppas jag att vi får vara friska fram till jul och att vi sedan får jullovet på oss att kurera oss. Fredrik och Esther skall vara hemma själv i mellandagarna när jag jobbar så får de passa på att mysa och kurera med varandra.

 

Men nu så skulle ju detta vara en pysselblogg och inte en ”vi är sjuka, jag beklagar mig” blogg. Som sagt så ligger jag efter med min julkalenderstickning men har kommit till ruta tre. I kväll kommer jag på börja den. Jag stickar även för fullt på mina strumpor så någon gång så kommer något av mina pågående par vara klara.

 

Lite ledsen är jag dock. Konstaterade i morse att mina nästan nystickade sovstrumpor hade gått sönder. Det är ett stort hål i hälen och det måste ha hänt under gårdagen. Jag förstår inte hur det kan ha uppkommit. Hålen framme vid tårna kan jag köpa då det är där man trampar på halkskyddet i trappan men det gör man ju inte med hälen. Funderar på hur jag skall lösa detta. Det är ett för stort hål för att stoppas. En möjlig tanke som jag tänkte är faktiskt att köpa ett par strumpor. Inte alls lika skoj och fint men det är ganska så tradigt att sticka strumpor som sedan går sönder bara efter en lite stunds användande….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s