Strumpor klarar

Igår så blev mina strumpor klara. Det är riktigt tjocka och varma raggsockor, provade de igår och så sköna det var. Kände riktigt hur jag hade saknat ett par riktigt varma strumpor. Bild kommer senare.  Dessutom så blev mina stickor storlek 4 lediga och jag tror att det är de jag som jag behöver till min kofta. Egentligen är det storlek nummer 3.5 enligt mönstret men då jag är en hårdstickare så tror jag att jag får gå upp en storlek på stickorna. Dessutom så tänkte jag för omväxlingsskull att jag skulle göra en provlapp för att kolla masktätheten. Även om sist jag gjorde det så stämde det inte efter en stund i alla fall.

 

Min planering över vad jag skall hinna med om dagarna går aldrig ihop. Mitt dygn har påtok för få timmar. Igår var min plan att jag skulle träna men det blev inte så.  Efter jobbet var jag helt slut så jag orkade helt enkelt inte. Medans prinsen nattade lilla underbaringen så passade jag på att måla på hennes säng. Hon skall få min gamla utdragssäng och den håller vi på att måla om. Sidorna är rosa och kanterna är blå. Det kommer bli så snyggt när det är klart. På den första delen av sängen återstår det att måla två lager blått. På den andra delen skall det maskas och sedan målas 4 lager blått. Dock tog maskeringstapen slut igår så det skall införskaffas på väg hem från jobb idag. Igår när sängen var klar undrade jag om jag skulle gå och träna ändå, sy något till Esther eller sticka i soffan. Fredrik rekommenderade sticka i soffan så det blev det med sällskap av te och Harry Potter. Sy får jag göra någon annan gång.

 

Frågan är nu hur jag skall lägga upp dagen. Givetvis är det jobb först och främst och det fram tills klockan är 17. Hemma är jag strax efter sex och då skall vi äta middag. Så långt inga konstigheter. Därefter kommer frågetecknen. Skall jag måla ytterligare ett lager på sängen och eventuellt maska upp den andra? Skall jag träna? Om jag väljer måla, hinner jag träna efteråt? Eller skall jag kanske sy? Efter måleriet blir det kanske stickning. Svårt val det här =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s