Tillbaka i verkligheten

Då var jag tillbaka på jobb igen. Inte för att jag känner mig helt frisk utan för att det är lättast så. De ringde från förskolan igår och sa att lilla hjärtat hade lite problem med magen och behövde stanna hemma idag. I och med att det inte är något övrigt fel på henne så hon är precis lika pigg, glad och aktiv som vanligt och mår man inte helt bra själv så är det lättare att vila upp sig på jobbet. Fredrik är hemma med lilla hjärtat och de verkar tycka ha det trevligt tillsammans (även om jag störde innan när jag ringde).

 

Nu ha jag återigen börjat fundera på att sticka. Har inte orkat göra det i någon större utsträckning den senaste tiden. Så idag blir det förhoppningsvis till att fortsätta på Esthers pippitröja dels så att jag får något klart och dels så att hon får något att ha på sig. Det är ont om hemmastickade tjocktröjor. Köptetröjor finns det en massa av men det är ju inte lika skoj att klä på henne.

 

Min lista över pågående projekt är sååå lång. Och ordningen på den ändras hela tiden. Vet snart inte vilken ende jag skall börja i för det är så mycket som måste göras klart samtidigt. Nu är det som sagt pippitröjan till Esther, sedan behöver jag nya strumpor både att sova i och vanliga. Dessutom så kände jag när jag cyklade till tåget i morse att att par vantar, det behöver jag också. Utöver detta så håller jag på med ett par klänningar till Esther och de borde jag fortsätta med så att de blir klara innan hon växer ur dem. I vilken ende skall jag börja?

 

Som om inte detta var nog heller så har jag köpt garn till två koftor till mig och dessutom så vann jag ju garn på stickfestivalen i Höganäs till en tröja till mig och ett UFO finns sedan länge med en annan kofta. Start förbud på nya projekt vore inte fel men då kan jag ju inte börja på ett par vantar till mig heller. Detta är dagens ilandsproblem av stora mått….

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s