Suck och åter suck…

Då var det bestämt att min telefon har åkt till teknikhimmeln. Det suger men vad skall man göra? Jag har i vart fall fått tag på Fredriks gamla telefon så jag kan ha liiite kontakt med omvärlden det vill säga meddela om jag blir sen och Esthers förskola kan höra av sig till oss. Tur i oturen för mig så gick ju Expert i konkurs nu häromdagen och deras utförsäljning börjar i morgon så då skall jag dit och se om jag kan få tag på någon billig kontaktkortstelefon. I annat fall får jag gå vidare till de andra elektronikkedjorna som finns här i närheten.

 

Igår blev jag klar med den andra virkade orkidén. De ser roliga ut men jag gillar dem. Lite småcharmiga och så. Dessutom fick jag fixat kantbandet på kimonon som skall ges bort. Vet man inte om att det är fixat så ser man inte så jag är klart väldigt nöjd.

 

Idag blir det nog inte så mycket pysslat. Jag slutar tidigt idag men det innebär också att Esther skall hämtas tidigt. Sedan går vi iväg till kyrkis och leker där en stund innan vi går ner till bokhandeln och byter bok till mig. Sedan blir det till att gå hem och laga middag. När Fredrik kommer hem så skall jag gå och träna och efter det är klockan för mycket för att hitta på något. Eller jo, lite stickat blir det alltid men att sätta sig och rita mönster för att sy något det kommer jag inte orka.

 

Jag har en låååång lista över projekt som jag skall göra. Vissa är påbörjade, vissa finns det garn till hemma och andra står bara på listan över att jag vill göra dem. Frågan är om man skall börja på något nytt eller om man skall vara förnuftig och sticka på något som redan är påbörjat och därmed eventuellt någon gång i framtiden kommer att bli klart. Och om man skall sticka på något som redan är igång, vad skall man välja. Frågan är dock samma om man skall börja på något nytt, vad skall man börja på då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s